x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la Pitești. Flăcările au pornit de la o lumânare aprinsă. Mai multe persoane au suferit arsuri

Incendiu la Pitești. Flăcările au pornit de la o lumânare aprinsă. Mai multe persoane au suferit arsuri

16 Feb 2020   •   14:51
Incendiu la Pitești. Flăcările au pornit de la o lumânare aprinsă. Mai multe persoane au suferit arsuri

Un incendiu a izbucnit la etajul cinci al unui bloc din Pitești. Cele patru persoane aflate în apartament au suferit arsuri. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, un bărbat în vârstă de 55 de ani din apartamentul afectat, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei, a fost asistat de către echipajul SMURD, dar ulterior a refuzat transportul la spital.

Au mai avut nevoie de asistenţă medicală o femeie de 47 de ani intoxicată cu fum, o femeie de 74 de ani cu stare de rău şi o alta, de 33 de ani, cu atac de panică, toate refuzând transportul la spital.
"Au ars elemente de mobilier şi materiale textile aferente unui dormitor şi s-a degradat zugrăveala apartamentului. Cauza probabilă este focul deschis în spaţii închise (lumânare)", precizează ISU Argeş.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu piteşti