x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Incendiu la Prefectura din Suceava

UPDATE Incendiu la Prefectura din Suceava

06 Mar 2021   •   09:57
UPDATE Incendiu la Prefectura din Suceava
Sursa foto: ISU Suceava

UPDATE Numărul autospecialelor de stingere a fost suplimentat. La această oră intervin 18 mașini de stingere (13 din cadrul ISU și alte 5 de la serviciul voluntar pentru situații de urgență) și 5 autoscări.

Totodată, pompierii botoșăneni anunță că intervin și ei pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul clădirii Palatului Administrativ din Suceava. Este vorba de opt subofițeri cu o autospecială cu apă și spumă și o autoplatformă de lucru la înălțime. O altă autospecială cu apă și spumă, cu cinci subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, a ajuns la Detașamentul de Pompieri Suceava pentru a interveni în cazul producerii unor incendii sau a altor situații de urgență.

Stire initiala Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineața, la Prefectura din Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a anunțat că pompierii intervin cu 4 autospeciale și o autoscară, dar la fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD.

„Nu sunt înregistrate victime până în acest moment”, a spus Găleată.

Iulian Cimpoeșu, prefectul județului Suceava, declară că acoperișul arde puternic: „Acoperișul am înțeles că este cu mult lemn, clădirea este veche”.

La această oră intervin 12 mașini de stingere, o cisternă a serviciului voluntar pentru situații de urgență, cu 20 de tone de apă, patru autoscări și două ambulanțe SMURD.

Sursa: Mediafax

 

ISU Suceava

 

 

×
Subiecte în articol: incendiu