x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la un apartament din municipiul Slatina. 20 de persoane evacuate, alte 2 transportate la spital

Incendiu la un apartament din municipiul Slatina. 20 de persoane evacuate, alte 2 transportate la spital

09 Ian 2020   •   09:30
Incendiu la un apartament din municipiul Slatina. 20 de persoane evacuate, alte 2 transportate la spital

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţa într-un apartament din municipiul Slatina, două persoane aflate în locuinţă fiind transportate la spital, iar alţi 20 de oameni din bloc fiind evacuaţi de pompieri, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Potrivit acestuia, o femeie în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feţei, precum şi o femeie în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, ambele aflate în apartamentul în care a izbucnit incendiul, au fost transportate la spital.

Printre persoanele evacuate din bloc sunt şi copii.

"Pompierii Detaşamentului Slatina acţionează în municipiul Slatina, strada Primăverii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuinţe. Au fost evacuate 22 de persoane, două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul fiind preluate de echipajele medicale", a spus Băsăşteanu.

Pompierii acţionează şi pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului, având în vedere că în apartament sunt obiecte textile, cărţi, obiecte casnice.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: slatina incendiu