x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Incident șocant în Capitală. Clotilde Armand a fost agresată în trafic

UPDATE Incident șocant în Capitală. Clotilde Armand a fost agresată în trafic

09 Iun 2021   •   12:45
UPDATE Incident șocant în Capitală. Clotilde Armand a fost agresată în trafic

Când ajungi la momentul în care mafioți te atacă în stradă, știi că ai procedat corect în interesul public, spune ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost atacată în trafic.

„Când ajungi la momentul în care mafioți te atacă în stradă, știi că ai procedat corect în interesul public. Acesta e un fapt. Însă modernizarea administrației românești înseamnă că așa ceva nu are voie să se întâmple. Clotilde Armand are toată susținerea noastră pentru a face ordine. Iar USRPLUS nu va da înapoi de la reformele atât de necesare pentru România”, este mesajul lui Cătălin Drulă.

Clotilde Armand se află în centrul unui scandal legat de colectarea gunoiului din sector, situația generând o sumă de luări de poziție din partea cetățenilor, partidelor politice și autorităților locale sau cu atibuții în domeniu.

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Edilul sectorului 1, Clotilde Armand, a raportat la poliție faptul că a fost agresată în timp ce se afla la volan. În prezent aceasta se află în plin scandal al gunoaielor cu compania Romprest.

"În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote",  scrie aceasta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand