x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale „Liber la cinema”. Brașovenii care se vaccinează primesc o intrare gratuită la cinematograf

„Liber la cinema”. Brașovenii care se vaccinează primesc o intrare gratuită la cinematograf

05 Iun 2021   •   09:30
„Liber la cinema”. Brașovenii care se vaccinează primesc o intrare gratuită la cinematograf

Persoanele care se vaccinează în centrul organizat în parcarea unui complex comercial din orașul Brașov primesc o intrare gratuită la cinematograf. Evenimentul are loc sâmbătă și este organizat de Primărie.

Inițial, evenimentul trebuia să se desfășoare duminică, dar organizatorii au decis să schimbe ziua din cauza vremii.

Persoanele care se vaccinează au dreptul să vizioneze un film în aer liber. Vaccinarea se face fără programare, cu serurile Pfizer sau Johnson&Johnson.

„Evenimentul de vaccinare Liber la cinema era programat inițial pentru duminică, dar din cauza vremii, am decis să îl organizăm mâine, sâmbătă, 5 iunie. Vă așteptăm, începând cu ora 10, în parcarea de la Coresi Shopping Resort, zona Belaqua. Puteți opta pentru ser marca Pfizer sau Johnson&Johnson (o singură doză). După vaccinare, puteți rămâne să vizionați în aer liber unul dintre filmele oferite de Cinema One Laserplex: Scoob (de la orele 10.00 și 15.30), România Neîmblânzită (de la orele 12.00 și 18.00) și Căței și Pisici 3 (de la ora 14.00)

„Liber la cinema” este și pentru persoanele deja vaccinate sau care prezintă un test PCR negativ, anunță organizatorii.

În urmă cu o lună, Primăria Brașov a început campania de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viață!”. Aceasta cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau unor activități.

Până în prezent au fost evenimente la Bazinul Olimpic și la mall, iar pe 13 iunie va fi organizată o acțiune dedicată persoanelor care duc dorul concertelor

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vaccinare