x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Moarte suspectă la Brașov. Femeie violată și ucisă pe o scară de bloc

Moarte suspectă la Brașov. Femeie violată și ucisă pe o scară de bloc

24 Noi 2020   •   15:10
Moarte suspectă la Brașov. Femeie violată și ucisă pe o scară de bloc

O femeie de 65 de ani fost găsită moartă pe scara unui imobil din localitatea Săcele, județul Brașov. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal penal pentru omor, după ce, în urma autopsiei, s-a stabilit că decesul femeii a fost violent.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au fost sesizați duminică cu privire la faptul că pe scara unui imobil din Săcele se află o persoană de sex feminin decedată.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat persoana decedată ca fiind o femeie de 65 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Polițiștii au deschis inițial un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar, după sosirea rezultatelor autopsiei, care au arătat că decesul femeii a fost violent, încadrearea juridică a fost schimbată în omor.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Brașov, continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, identificarea autorului și stabilirea răspunderii judiciare.

 

×
Subiecte în articol: omor politie brasov