x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a murit şi trei copii şi un bărbat au fost răniţi, într-un accident pe DJ 503

O femeie a murit şi trei copii şi un bărbat au fost răniţi, într-un accident pe DJ 503

04 Ian 2020   •   09:00
O femeie a murit şi trei copii şi un bărbat au fost răniţi, într-un accident pe DJ 503

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, după ce maşina în care se afla ca pasager, împreună cu cei trei copii minori ai ei, s-a răsturnat pe DJ 503 în localitatea Tomuleşti.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în seara zilei de 3 ianuarie la un accident rutier produs pe DJ 503, în localitatea Tomuleşti, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Giurgiu, trei ambulanţe ale SAJ Giurgiu, dar şi o autospecială cu apă şi spumă, o maşină echipată pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Teleorman, după ce un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani şi în care se aflau ca pasageri o femeie în vârstă de 43 de ani împreună cu cei trei copii ai ei a fost implicat într-un accident rutier”, a informat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit acesteia, femeia, în vârstă de 43 de ani, a decedat iar şoferul şi cei trei minori, cu vârste de 7, 9 şi 14 ani, au rămas încarceraţi, au suferit politraumatisme şi atacuri de panică şi au fost transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că „şoferul, pe fondul altor preocupări şi al consumului de alcool, aparatul Drager indicând o valoare de 0, 60 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului şi autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului”.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

AGERPRES

×