x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O terasă din Sectorul 6 este demolată. Primarul Ciprian Ciucu anunță că urmează mai multe garaje

O terasă din Sectorul 6 este demolată. Primarul Ciprian Ciucu anunță că urmează mai multe garaje

12 Mai 2021   •   10:33
O terasă din Sectorul 6 este demolată. Primarul Ciprian Ciucu anunță că urmează mai multe garaje
Sursa foto: Hepta

O terasă aflată lângă Piața Drumul Taberei este demolată miercuri în urma unei decizii a Primăriei Sectorului 6. Este vorba despre o construcție ilegală, iar primarul Ciprian Ciucu anunță că urmează garajele transformate în magazii.

Ordinul de demolare a terasei a fost semnat de primarul Ciprian Ciucu.

„O terasă fără autorizaţie de construire, care ocupa ilegal spațiul verde de lângă Piața Drumul Taberei este dezafectată chiar acum, în urma ordinului de demolare pe care l-am dat”, a anunțat edilul pe Facebook.

Primarul Ciucu mai anunță că demolarea terasei este începutul unei campanii care vizează toate construcțiile ilegale, inclusiv garajele transformate în magazii.

„Ne luăm înapoi spaţiul verde. Acesta este începutul, demarăm o amplă campanie de verificare a acestor construcții de pe teritoriul Sectorului 6. Vom demola si garajele, mai ales ca nu sunt garaje ci magazii. Unde constructiile sunt construite ilegal, costurile vor fi imputate acelora care le-au construit”, a precizat primarul Ciucu.

Proprietarii clădirilor vizate de primărie vor fi înștiințați astfel încât să-și poată demola construcțiile. În caz contrar, clădirile vor fi demolate de Primăriei, iar cheltuielile vor fi imputate proprietarilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: terasa demolata