x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Orban trage în PSD: „Podul Ciurel e inutil. Duce de nicăieri spre nicăieri!”

Orban trage în PSD: „Podul Ciurel e inutil. Duce de nicăieri spre nicăieri!”

21 Sep 2020   •   20:25
Orban trage în PSD: „Podul Ciurel e inutil. Duce de nicăieri spre nicăieri!”

În momentul de față, pasajul Ciurel duce de nicăieri spre nicăieri și este inutil, deoarece primarii PSD din ultimii 12 ani nu au construit și legătura dintre Autostrada A1 și Splaiul Independenței, susține premierul Ludovic Orban.

„Cum să te duci să inaugurezi pasajul de la Ciurel?! Pasajul de la Ciurel astăzi, dacă este inaugurat, duce de nicăieri spre nicăieri, adică de pe Șoseaua Virtuții sau de pe Splai pe Șoseaua Virtuții... Despre ce e vorba. Eu așa ceva nu pot să pricep. Cum să te faci de râs într-un asemenea hal? Sigur, din foamea de a arăta că termini ceva. Pasajul de la Ciurel a fost gândit în cadrul unui proiect de asigurare a legăturii între autostrada A1 și Splaiul Independenței pentru a splita traficul care intră în București pe mai multe rute. Pasajul e inutil pentru că în 12 ani primarii PSD nu au făcut legătura cu autostrada”, afirmă Ludovic Orban, citat de Mediafax.

El afirmă că o situație similară este și în cazul Pasajului Nicolae Grigorescu.

„Păi îi spun - doamnă primar general, pasajul de la Nicolae Grigorescu face parte dintr-un proiect de dezvoltare a inelului 2 al Bucureștiului. El este inutil dacă în prelungire nu se construiește legătura cu Tr. Măgurele, cu Luică. Nu trebuie să fii urbanist să înțelegi lucruri elementare”, adaugă premierul

Circulația în nodul rutier Virtuții-Ciurel a fost deschisă sâmbătă dimineață.

 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban