x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Panică la Arad. Sute de forțe de ordine caută un băiat de 7 ani

Panică la Arad. Sute de forțe de ordine caută un băiat de 7 ani

10 Ian 2021   •   14:55
Panică la Arad. Sute de forțe de ordine caută un băiat de 7 ani

Un copil în vârstă de 7 ani, din localitatea Vânători, județul Arad, a dispărut sâmbătă de acasă. Sebastian Ionel Corbei a ieșit să se joace și nu s-a mai întors . Mama băiatului a sunat la 112 și a altertat poliția. Sute de forțe ale Ministerului de Interne și voluntari îl caută de circa 24 ore.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 19.00, de mama copilului, care a spus că fiul ei, Sebastian Ionel Corbei, a plecat, în jurul orei 16.30, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care au informații ce pot duce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Activitățile de căutare sunt desfășurate pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătrați.

Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren. A fost solicitat și elicopterul M.A.I.

Mediafax

×
Subiecte în articol: copil disparut