x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Parfumuri contrafăcute de 2.000.000 de euro, confiscate în Călăraşi

Parfumuri contrafăcute de 2.000.000 de euro, confiscate în Călăraşi

22 Iul 2021   •   08:37
Parfumuri contrafăcute de 2.000.000 de euro, confiscate în Călăraşi

Parfumuri contrafăcute în valoare de 2.000.000 de euro au fost confiscate în Călăraşi. Parfumurile erau ascunse într-un TIR turcesc, care aducea materiale de construcții pentru o firmă din România.

Polițiștii de frontieră din Călăraşi au descoperit, ascunse într-un TIR sosit din Turcia, 33.200 de articole de parfumerie, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Descoperirea a avut loc miercuri, când a fost controlat TIR-ul condus de un cetăţean turc, în vârstă de 39 de ani. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire, materiale de construcţii din Turcia, pentru o firmă din România.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră și vameșii au făcut un control amănunţit.

Echipa a descoperit, ascunse printre materialele de construcţii, mai multe cutii care conțineau 33.200 de articole de parfumerie, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de aproximativ 2.000.000 de euro dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, au fost ridicate.

Cercetările se fac pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: parfum contrafacut