x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziţii în Capitală la 15 persoane bănuite de proxenetism

Percheziţii în Capitală la 15 persoane bănuite de proxenetism

25 Mai 2021   •   20:20
Percheziţii în Capitală la 15 persoane bănuite de proxenetism

15 persoane au fost reținute, marți, în urma unor percheziții făcute în Capitală, acestea fiind bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției în mai multe locații din Bucureșit și din provincie.

Polițiștii Secției 24 din Capitală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul Poliției Sectorului 5 și Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în executare, marți, 11 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 16 persoane suspecte de proxenetism.

Totodată, au fost puse în executare 32 de mandate de aducere.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat faptul că în perioada decembrie 2020 - prezent, persoanele în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituției in locații din București și din provincie, a 13 femei obținând astfel foloase patrimoniale. În urma perchezițiilor efectuate, persoanele au fost conduse pentru audieri, la sediul Secției 24 ”, anunță Poliția capitale.

În timpul perchezițiilor, oamenii legii au găsit și ridicat, pentru continuarea cercetărilor, sume de bani, precum și alte probe.

În urma probatoriului administrat, 15 persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate în fața magistraților cu propunere legală.

Cercetările în acest caz continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Mediafax

×
Subiecte în articol: perchezitii Capitală proxenetism