x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Persoană găsită decedată în hala incineratorului din Brazi

Persoană găsită decedată în hala incineratorului din Brazi

03 Iun 2021   •   08:07
Persoană găsită decedată în hala incineratorului din Brazi

O persoană a fost găsită în hala incineratorului din Brazi, afectată de un incendiu care a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri.

Potrivit ISU Prahova, pompierii intervin încă pentru lichidarea incendiului de la fabrica de incinerare a deșeurilor din Brazi.

Conform pompierilor, se intervine cu apă, deși joi dimineața nu mai sunt focare vizibile. „Cu siguranță arde mocnit pe dedesubt, acolo unde nu avem acces să ajungem cu apă”, a transmis ISU Prahova.

Pompierii au păstruns în zona afectată, unde a fost găsită o persoană decedată.

În noaptea de marți spre miercuri, autoritățile au fost anunțate prin apel 112 despre izbucnirea unui incendiu pe platforma incineratorului din localitatea Brazi, județul Prahova.

Focul s-a manifestat în interiorul halei incineratorului (2000 mp), cu degajare de fum dens în atmosferă, ca urmare a arderii necontrolate a deșeurilor din incintă. Din cauza degajărilor masive de fum, ISU Prahova a emis mesaj RO-ALERT către populație.

Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită de ISU, dar la fața locului sunt și echipe complexe ale Poliției, fiind luate în calcul toate variantele, inclusiv posibilitatea ca focul să fi fost pus intenționat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ucisa de incendiu