x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Personalul medical, lovit de coronavirus în Constanța – 384 de cazuri de infectare

Personalul medical, lovit de coronavirus în Constanța – 384 de cazuri de infectare

28 Oct 2020   •   21:55
Personalul medical, lovit de coronavirus în Constanța – 384 de cazuri de infectare

În județul Constanța au fost înregistrate 384 de cazuri de COVID-19 în rândul personalului medical, de la debutul pandemiei până în present. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în rândul asistenților medicali, a transmis, miercuri seara, Prefectura Constanța.

Prefectura Constanța a transmis, miercuri seara, că potrivit datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate cu COVID-19, de la începutul anului școlar, 85 de cadre didactice, 136 de elevi, 47 de studenți și 28 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

De asemenea, în urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 384 de cazuri de infectare în rândul personalului. Este vorba de 97 de medici, 156 de asistenți medicali și 131 de cadre personal auxiliar.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 5.269 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 și 126 de persoane au decedat.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: personal medical lovit de covid