x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Petrecere cu 26 de persoane, în Capitală, „spartă” de polițiști. Amenzi de zeci de mii de lei

Petrecere cu 26 de persoane, în Capitală, „spartă” de polițiști. Amenzi de zeci de mii de lei

27 Dec 2020   •   11:30
Petrecere cu 26 de persoane, în Capitală, „spartă” de polițiști. Amenzi de zeci de mii de lei

Polițiștii au întrerupt o petrecere dintr-un club din Capitală, la care participau 26 de persoane, iar organizatorului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Inițial, polițiștii au fost sesizați că o persoană ar fi sechestrată.

„În dimineața de 27.12 In jurul orei 04.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că la o adresă din zona sa, într-o societate comercială ( club) se află o persoană lipsită de libertate în mod ilegal. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, care în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana in cauza și au stabilit că cele sesizate nu se confirmă”, transmite IGPR.

Polițiștii au constatat, însă, că în club era în desfășurare o petrecere, la care participau 26 de persoane.

„Polițiștii au dispus închiderea evenimentului și sancționarea contravențională a tuturor participanților, cuantumul amenzilor fiind în valoare de 25.500 lei. Pe numele organizatorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, anunță Poliția Română

 

×
Subiecte în articol: petrecere amenzi