x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Președintele CJ Neamț: Patron de pompe funebre numit la conducerea Spitalului de Urgență

Președintele CJ Neamț: Patron de pompe funebre numit la conducerea Spitalului de Urgență

16 Mai 2020   •   20:08
Președintele CJ Neamț: Patron de pompe funebre numit la conducerea Spitalului de Urgență

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, acuză PNL că a girat numirea unui patron de pompe funebre la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. „Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate”, susține Arsene.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PSD, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, spune că este șocat că PNL Neamț a girat numirea unui patron de pompe funebre la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

„Sunt absolut ș̦ocat cum într-o situație de criză pandemică, PNL Neamț a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să̆ găsească̆ chiar pe cineva cu expertiză̆ în domeniu. Mă întreb retoric, firește, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele și manichiuristele din PNL (așa cum a făcut Grindă la Vrancea), la numirea unui specialist în pompe funebre nu m-am așteptat. Oare niciun liberal din PNL Neamț cu expertiză în domeniul sănătății nu s-a calificat să fie numit director la Spitalul Județean și l-ați găsit pe băiatul de la PMP, care administrează cimitire și pompe funebre?”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Președintele CJ Neamț spune că „astfel de erori sunt nepermise”, în această perioadă și că imediat ce spitalul va reveni la Consiliul Județean va numi un alt manager.

„Poate se mai fac greșeli cu oameni nepricepuți și mediocri numiți pe funcții (a se vedea cazul actualului prefect) dar acum când suntem în această situație dramatică, astfel de erori sunt nepermise, șocante, și de-a dreptul iresponsabile. Îmi cer eu iertare nemțenilor și cadrelor medicale, promit că imediat ce Spitalul Județean va reveni la Consiliul Județean, voi numi un manager cu pricepere în domeniul sănătății!”, mai spune Ionel Arsene.

Mediafax

Mediafax

×
Subiecte în articol: neamţ spital de urgenta piatra neamt