x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primăria Câmpulung Muscel finanțează o trupă de actori formată din liceeni

Primăria Câmpulung Muscel finanțează o trupă de actori formată din liceeni

09 Apr 2021   •   17:45
Primăria Câmpulung Muscel finanțează o trupă de actori formată din liceeni
Sursa foto: Foto: Facebook/ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Primăria Câmpulung Muscel a anunțat că va finanța o trupă de actori formată din liceeni. Vrem să formăm cea mai profesionistă trupă de teatru a elevilor din România, anunță primarul Elena Lasconi.

Reprezentanții Primăriei Câmpulung Muscel au decis să finanțeze trupa de teatru a Casei de Cultură Tudor Mușatescu. Este o trupă formată din tineri care vor fi sprijiniți financiar de autorități.

„Acesta este momentul în care vă puteți înscrie la cursuri de actorie. Pe voi nu vă costă nimic. Primăria Câmpulung și Casa de cultură “Tudor Mușatescu” suportă toate cheltuielile. Vrem să formăm cea mai profesionistă trupă de teatru a elevilor din România. Tocmai de aceea, am decis ca de această dată copiii să fie plătiți pentru munca și talentul lor. Le asigurăm cele mai frumoase costume și decontăm transport. Până acum banii se duceau în orice altă direcție, dar nu la copii iar mie mi se pare corect ca e nevoie de ceva mai mult decât aplauze. Sunt sigură că trupa de teatru “Tudor Mușatescu” va performa pe scenele din țară și din străinătate și ne va face mândri”, a anunțat primarul Elena Lasconi.

Primăria mai anunță că se va face selecție pentru descoperirea viitorilor actori. Înscrierile se fac până pe 16 aprilie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cămpulung trupa de actori elena lasconi