x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primăria Sectorului 6 își asumă o parte din exproprierile de la Prelungirea Ghencea

Primăria Sectorului 6 își asumă o parte din exproprierile de la Prelungirea Ghencea

14 Apr 2021   •   20:30
Primăria Sectorului 6 își asumă o parte din exproprierile de la Prelungirea Ghencea
Sursa foto: Hepta

Primăria Sectorului 6 va plăti o parte din despăgubirile pentru exproprierile de la Prelungirea Ghencea. Edilii sectorului vor astfel să urgenteze lucrările de pe artera bucureșteană.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că miercuri s-a întâlnit cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Ciucu a dezvăluit că primăria sectorului este dispusă să plătească o parte din despăgubirile pentru exproprierile de pe tronsonul 2 al drumului.

„Am vorbit azi cu Nicușor Dan despre ce putem face să deblocăm lucrările de la Prelungirea Ghencea. Am convenit ca Primăria Sectorului 6 să își asume o parte din exproprieri, numai să dezghețăm situația. Exproprierile pentru tronsonul doi (Râul Doamnei-Valea Oltului) ne costă 25 de milioane. Vom pune în bugetul PS6 10 milioane de lei pentru exproprieri. Dacă vedem că șantierul se redeschide și operațiunile repornesc și dacă vom avea spațiu bugetar, vom suplimenta bugetul cu încă 15 milioane pentru a ne asuma noi toate exproprierile de pe tronsonul doi”, a anunțat Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Ceilalți bani vor veni de la bugetul Capitalei.

„Acești bani se adaugă la suma de 40 de milioane pe care primarul General a agreat să o aloce pentru Prelungirea Ghencea, din puținul pe care îl are. Din acești bani, 7 milioane sunt doar datorii pe Prelungirea Ghencea lăsate de Firea”, a precizat Ciucu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: exproprieri ghencea