x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul din Arad a prezentat bradul de Crăciun. Cetățenii îi cer dozatoare de bere

Primarul din Arad a prezentat bradul de Crăciun. Cetățenii îi cer dozatoare de bere

08 Iul 2021   •   11:50
Primarul din Arad a prezentat bradul de Crăciun. Cetățenii îi cer dozatoare de bere

Primarul orașului Arad anunță că a decis să cumpere un brad artificial pentru Crăciun și a prezentat pe Facebook un model la scară redusă. Mesajul a devenit viral și numeroși oameni au comentat inițiativa edilului arădean.

Pe 7 iulie, primarul orașului Arad, Călin Bibarț, a postat un mesaj și mai multe fotografii cu bradul de Crăciun.

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și... evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă... Așteptăm opinii”, a scris primarul Călin Bibarț pe Facebook.

Iar opiniile arădenilor nu au întârziat să apară. Unii îl laudă pe edil. „Omul gospodar își face iarna car și vara sanie”, este mesajul unor comentatori.

Alții, însă, sunt ironici și îi solicită primarului să amplaseze dozatoare cu bere și să rezolve problema țânțarilor până la iarnă.

„Eu cumpăram niște dozatoare de bere și le amplasam în fața primăriei, că e ceva mai de sezon”, susține un bărbat, completat de altul: „Mai e un pic și mergem cu colindul”.

„Oooo da...mulțumim!!! Eu în sezonul acesta aș fi postat poze cu aerul condiționat din mijloacele de transport în comun”, spune și o femeie, în timp ce un arădean are probleme cu țânțarii. „Ce bine că sunteți cu gândul la Crăciun! Dar la țânțari când o să vă gândiți? La iarnă?”

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: brad craciun