x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul din Brăila nu vrea ca masca să fie obligatorie în toate spațiile publice și intenționează să facă plângere

Primarul din Brăila nu vrea ca masca să fie obligatorie în toate spațiile publice și intenționează să facă plângere

14 Oct 2020   •   10:49
Primarul din Brăila nu vrea ca masca să fie obligatorie în toate spațiile publice și intenționează să facă plângere

Primarul din Brăila, Marian Dragomir, nu este de acord cu măsura privind obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice și vrea să facă plângere. El consideră că măsura impusă marți de CJSU este excesivă și folosește ca argument declarațiile lui Raed Arafat.

 

Primarul Marian Dragomir, susține că măsura impusă marți de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brăila privind obligativitatea purtării măștii este excesivă și folosește ca argument declarațiile lui Raed Arafat despre zonele în care trebuie să fie folosite măștile de protecție.

„Orban, Tătaru și Arafat confirmă afirmațiile mele!!! Masca obligatorie doar la peste 3 cazuri la 1.000 de locuitori !!! Doamna subprefect Drăghincescu când anulați decizia ilegală?”, a scris, pe Facebook, primarul Marian Dragomir.

Edilul șef al Brăilei a susținut încă de la începutul săptămânii că masca nu trebuie purtată decât în zonele aglomerate. De aceea, primarul Dragomir se gândește să facă o plângere pe numele șefului județului care a coordonat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență

„Vă bateți joc de Brăila și de brăileni adoptând măsuri ilegale și excesive !!! Ce variantă preferați? Varianta 1 - Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brăila este anulată de drept de Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, ca instituție superioară? Varianta 2 - Vă trimit iar Plângere prealabilă și vă atac la instanța de contencios administrativ hotărârea? Până să se judece mai emiteți ca și la Festivalul Peștelui o nouă Hotărâre C.J.S.U. prin care anulați măsurile excesive și ilegale adoptate la propunerea și insistențele dvs?, a precizat primarul orașului Brăila, Marian Dragomir.

Măsura privind purtarea obligatorie a măștii în toate spațiile publice din orașul Brăila a fost introdusă marți de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Imediat, primarul Marian Dragomir a protestat susținând că masca este inutilă când pe stradă nu este aglomerație.

 

×
Subiecte în articol: primar plandere masti