x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul Emil Boc, somat să testeze toți angajații din Primăria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc, somat să testeze toți angajații din Primăria Cluj-Napoca

14 Iul 2020   •   21:12
Primarul Emil Boc, somat să testeze toți angajații din Primăria Cluj-Napoca

Deputatul Emanuel Ungureanu cere DSP Cluj și primarului Emil Boc să testeze toți angajații din Primăria Cluj-Napoca, după ce o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Ungureanu spune că, din data de 11 iulie, de când a fost confirmată pozitiv angajata respectivă, primarul Emil Boc și directorul DSP Cluj, Mihai Moisescu, refuză să testeze personalul din Primăria Cluj-Napoca, mai ales angajații de la parterul instituției care ar fi putut să intre în contact cu funcționara infectată.

„Testați toți angajații Primăriei Cluj-Napoca, domnule Boc, nu vă jucați cu viețile oamenilor, în timp ce transmiteți public plin de ipocrizie mesaje de respectare a regulilor pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus”, a spus deputatul clujean.

Ungureanu susține că funcționara care s-a infectat accidental nu trebuie stigmatizată, deoarece infectarea accidentală poate afecta pe oricine, problema fiind lipsa de reacție logică a autorităților „și reflexul bolnav al terorizării angajaților din primărie să păstreze secretul”.

„Mi-au scris mulți funcționari din primărie care sunt foarte speriați și cer cu disperare testare. Cine răspunde pentru sănătatea lor?”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emil boc