x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Problemele la metroul din Drumul Taberei. continuă. Scurgeri de apă în zona de acces a unei stații

Problemele la metroul din Drumul Taberei. continuă. Scurgeri de apă în zona de acces a unei stații

04 Oct 2020   •   16:28
Problemele la metroul din Drumul Taberei. continuă. Scurgeri de apă în zona de acces a unei stații

La o conductă de apă din apropierea stației de metrou Valea Ialomiței, din cartierul Drumul Taberei, a avut loc o avarie care a provocat scurgeri de apă în zona de acces. Circulația subterană se desfășoară normal.

"Metrorex informează că, din cauza unei avarii la o conductă a furnizorului de utilităţi Apa Nova, s-au produs mici acumulări de apă în zona accesului din strada Valea Oltului, a staţiei de metrou Valea Ialomiţei. În acest moment, angajaţii Apa Nova intervin pentru remedierea situaţiei", transmite instituția.

În această săptămână și la stația de metrou Eroilor 2 a avut loc o avarie la o conductă, fapt ce a provocat scurgeri de apă pe peron.

Magistrala M5, secţiunea Râul Doamnei - Eroilor, cuprinde 10 stații și are o lungime de 7 kilometri. A fost dată în folosinţă pe 15 septembrie 2020. Lucrările au durat 9 ani, iar valoarea proiectului s-a ridicat la 3,2 miliarde de lei. 

 

×
Subiecte în articol: avarie conducta apa valea oltului metrou