x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restaurantele și barurile din Suceava vor fi închise începând de sâmbătă. Măștile sunt obligatorii și în aer liber

Restaurantele și barurile din Suceava vor fi închise începând de sâmbătă. Măștile sunt obligatorii și în aer liber

09 Oct 2020   •   17:27
Restaurantele și barurile din Suceava vor fi închise începând de sâmbătă. Măștile sunt obligatorii și în aer liber

Restaurantele și cafenelele care își desfășoară activitatea în interiorul clădrilor vor fi închise de sâmbătă în orașele Suceava și Siret și în comunele Bălcăuți, Calafindești, Fundu Moldovei, Grănicești, Ipotești, Pojorâta și Todirești din județul Suceava.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Suceava a decis, vineri, închiderea restaurantelor din mai multe localități în care incidența cazurilor de Covid a depășit 1,5 la 1.000 de locuitori.

„În aplicarea art. 6, pct. 1 din Anexa nr. 3 la H.G. nr. 782/2020 activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfāşoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se suspendă începând cu data de 10.10.2020, ora 08:00, în următoarele unități administrativ-teritoriale: municipiul Suceava, orașul Siret, respectiv comunele Bălcăuți, Calafindești, Fundu Moldovei, Grănicești, Ipotești, Pojorâta și Todirești”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se suspendă, cu excepția activităților pe care le desfăşoară pentru clienți cazați în aceste unități.

De asemenea, în localitățile menționate este suspendată activitatea cinematografelor, a instituțiilor de spectacole şi sau concerte.

Totodată va fi suspendată activitatea sălilor de noroc, cu excepția pariurilor și loteriilor unde se eliberează bilet, cu respectarea regulilor de distanțare și a măsurilor de siguranță sanitară.

 

 

×
Subiecte în articol: restaurante inchise suceava