x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Salvamontiști, înjurați pentru că nu au vrut să o facă pe taximetriștii

Salvamontiști, înjurați pentru că nu au vrut să o facă pe taximetriștii

30 Oct 2020   •   19:12
Salvamontiști, înjurați pentru că nu au vrut să o facă pe taximetriștii

Trei tineri din București i-au înjurat pe salvamontiștii din Bușteni pentru că doreau să fie transportați la mașina lor. Inițial, ei au sunat la 112, spunând că se află pe poteca turistică dintre Omu si Babele și că unul dintre ei s-a accidentat la un deget.

Apoi, ei au început să-i certe și să-i înjure pe salvatori, deoarece nu se grăbesc. Ulterior, s-a dovedit că tinerii aveau nevoie de transport până la mașina lor. La final, ei au ajuns de pe traseul turistic la o secție de Poliție.

„Trei băieti de 20 de ani din Bucuresti au «pus pe jar» salvamontiștii din Bușteni, Dâmbovița și Prahova pentru că unul dintre ei a căzut pe poteca turistică între Omu și Babele și s-a lovit la un deget. Cu un tupeu de nedescris, aceștia au început să-i înjure la telefon pe salvatori și să-i certe că nu ajung mai repede la ei. Pentru că la intervenție au participat un echipaj al jandarmeriei și un polițist din Dâmbovița, ulterior s-a aflat și motivul adevărat pentru care cei trei au sunat la 112: aceștia voiau să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată în Padina. Așa s-au gândit că salvamontiștii au datoria să facă pe taximetriștii și să-i transporte de urgență acolo unde au ei nevoie. Așa că salvamontul și-a făcut datoria, iar jandarmii i-au condus pe cei trei la secție. Da... ce să mai spunem.... o poveste frumoasă la început de iarnă”, este concluzia jandarmilor prahoveni.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvamontisti