x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șapte persoane, victime ale unui accident rutier în Ialomița

Șapte persoane, victime ale unui accident rutier în Ialomița

18 Iul 2020   •   09:37
Șapte persoane, victime ale unui accident rutier în Ialomița

Un număr de șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara, din județul Ialomița. O femeie de 60 de ani a fost dusă la spital, transmite, sâmbătă dimineața, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița.

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 07:30.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe DJ 201B, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara, cu implicarea a două autoturisme și a unui număr de șapte persoane. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița”, potrivit sursei citate.

Cele șapte persoane din autoturisme, dintre care cinci adulți si doi minori, au fost monitorizați și li s-a acordat primul ajutor de echipajele medicale sosite la locul intervenției.

„O singură persoană, o femeie de 60 de ani, prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare”, conform ISU Ialomița.

Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident rutier