x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sezonul de schi la Sinaia s-a închis oficial

Sezonul de schi la Sinaia s-a închis oficial

03 Mai 2021   •   18:00
Sezonul de schi la Sinaia s-a închis oficial

Sezonul de schi s-a încheiat, luni, oficial în staţiunea Sinaia, unde sporturile de iarnă au putut fi practicate până la această dată pe pârtiile de altitudine de la Cota 2000.

Potrivit unui anunţ postat de administratorii domeniului schiabil pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, instalaţiile vor intra în revizie generală.

"Ştim că v-am promis că sezonul de schi va rămâne deschis până duminică, 9 mai. Din păcate, nu ne putem onora promisiunea. Din cauza unor probleme tehnice la Gondola Sinaia, suntem nevoiţi să punem punct azi şi să încheiem acest sezon, pentru ca instalaţiile să intre în revizie generală. De altfel, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă, stratul de zăpadă şi calitatea acesteia nu mai permit amenajarea corespunzătoare a pârtiilor. Să ne vedem cu bine în următorul sezon!", este anunţul postat de autorităţi.

De altfel, duminică la prânz, administratorii domeniului schiabil din Sinaia au anunţat că sunt probleme tehnice la Gondola Sinaia, astfel că vânzarea biletelor a fost oprită. 

×