x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferul bănuit că a provocat accidentul din Giurgiu, soldat cu doi morți, reținut, după ce a fugit

Șoferul bănuit că a provocat accidentul din Giurgiu, soldat cu doi morți, reținut, după ce a fugit

26 Feb 2021   •   20:42
Șoferul bănuit că a provocat accidentul din Giurgiu, soldat cu doi morți, reținut, după ce a fugit

Un tânăr de 21 de ani, implicat în accidentul produs vineri dimineața în apropierea comunei Călugăreni, județul Giurgiu, și care a fugit de la locul accidentului, a fost identificat și reținut de polițiști, el fiind cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Conform IPJ Giugiu, în accidentul care a avut loc vineri dimineața pe DN 5, în afara localității Călugăreni, au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, două persoane au murit: un bărbat de 55 de ani, din municipiul București, pasager în autoutilitară, și o femeie de 47 de ani, din municipiul Giurgiu, pasageră în autoturism.

De asemenea, 6 persoane cu vârste cuprinse între 30 și 57 de ani au fost rănite și transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că un conducător auto de 21 de ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, a încălcat marcajul longitudinal dublu continuu ce desparte sensurile de circulație și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului implicat în evenimentul rutier care, pentru a evita impactul cu acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoutilitara”, a transmis IPJ Giurgiu.

După accident, tânărul de 21 de ani a fugit, fiind identificat ulterior de polițiști.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus continuarea urmăririi penale față de tânărul de 21 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând că sâmbătă să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere legală.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident