x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Statui de ceară ale lui Ion Ţiriac şi Smiley, la Sibiu

Statui de ceară ale lui Ion Ţiriac şi Smiley, la Sibiu

13 Mai 2019   •   11:47
Statui de ceară ale lui Ion Ţiriac şi Smiley, la Sibiu
Sursa foto: Intact Images

Primele statui de ceară ale lui Ion Ţiriac şi Smiley sunt expuse într-un complex comercial din Sibiu, alături de alte figuri cunoscute, precum cea a Regelui Mihai, Gheorghe Hagi sau Nicolae Ceauşescu, potrivit unui comunicat de presă remis luni AGERPRES.
"Celebru pentru performanţele din tenis, dar mai ales din afaceri, Ion Ţiriac este principala lucrare prezentată, în premieră, la o inedită expoziţie de statui din ceară de la Shopping City Sibiu. Şi, tot în premieră, vizitatorii vor putea descoperi şi reprezentarea lui Smiley, dar şi figuri marcante ale istoriei României, precum Regele Mihai, Nicolae Ceauşescu sau Gheorghe Hagi", se arată în comunicat.
Muzeul Figurilor de Ceară de la Sibiu oferă vizitatorilor posibilitatea să vadă 26 de personalităţi. Expoziţia mai cuprinde întruchipări extrem de fidele ale lui Cristiano Ronaldo, Messi, Mr. Bean, Inna, Donald Trump sau Vladimir Putin.
Expoziţia va fi deschisă până în 26 mai.
"Nu mai puţin de jumătate de an durează procesul de creare a unei singure statui, spun artiştii bulgari care lucrează la 'Muzeul Retro' din Varna. Impresionaţi de interesul arătat de vizitatorii români, care au mers până în Bulgaria pentru a descoperi lucrările din ceară, artiştii promit că vor lucra la noi statui ce întruchipează personalităţi româneşti", se mai arată în comunicat.
Accesul la această expoziţie se poate face contra unui bilet care costă între 5 şi 20 de lei. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ion tiriac smiley