x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava: 24 de angajați Spitalului din Rădăuți au COVID-19. Sunt asimptomatici și au fost internați

Suceava: 24 de angajați Spitalului din Rădăuți au COVID-19. Sunt asimptomatici și au fost internați

18 Mai 2020   •   16:43
Suceava: 24 de angajați Spitalului din Rădăuți au COVID-19. Sunt asimptomatici și au fost internați

Un număr de 24 de medici, asistente, infirmiere și brancardieri de la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt infectați cu COVID-19. Cele mai multe cadre medicale sunt de la secțiile UPU, Chirurgie și ATI și sunt asimptomatice, a afirmat, luni, managerul unității medicalte, Traian Andronachi.

Conform sursei citate, cadrele medicale au fost internate pentru a primit tratamentul corespunzător.

Cadrele medicale de la Spitalul Municipal Rădăuţi au fost testate pentru infecţia cu noul coronavirus, iar 24 dintre acestea au fost confirmate pozitiv.

„Din cele 600 de colegi pe care îi am în momentul de faţă la Spitalul Municipal Rădăuţi, un număr de 24 care ne-a fost confirmat nu pune în pericol desfăşurarea activităţii medicale, raportat la secţii şi compartimente. În continuare Spitalul Municipal Rădăuţi îşi va desfăşura activitatea pe toate secţiile şi compartimentele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Traian Andronache.

Potrivit sursei citate, unul dintre cei 24 este angajat al Compartimentului de Primiri Urgenţe şi nu este cadru medical. Restul celor confirmaţi sunt din clinicile de Chirurgie şi ATI, iar cei mai mulţi sunt asistenţi şi infirmieri.

Mediafax

×