x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Surpriza unui medic din Galați. A aflat la coadă, în farmacie, că nu este un bun profesionist

Surpriza unui medic din Galați. A aflat la coadă, în farmacie, că nu este un bun profesionist

03 Mar 2021   •   12:44
Surpriza unui medic din Galați. A aflat la coadă, în farmacie, că nu este un bun profesionist

Un medic din Galați a aflat într-o farmacie că nu este un bun profesionist. Farmacista i-a spus unei cliente că specialistul care a eliberat rețeta nu-i bun. Medicul a auzit conversația deoarece aștepta la coadă și, fără a-și dezvălui identitatea, a intrat în discuție, aflând că este și mitocan.

Medicul Sorin Bivolaru a povestit întâmplarea pe Facebook. El a intrat într-o farmacie și a fost nevoit să aștepte deoarece înaintea sa se afla o bătrână cu o rețetă. Astfel, a auzit-o pe farmacista care i-a spus clientei în vârstă că medicul care a semnat rețeta nu se pricepe.


Când a ajuns în fața farmacistei, medicul a solicitat explicații, fără a-și dezvălui identitatea. Astfel, a aflat că este un medic slab, dar și mitocan, arogant și nesimțit. Farmacista a recunoscut că nu l-a cunoscut pe medic și că vorbește din „auzite”

Concluzia i-a aparținut tot medicului Sorin Bivolaru. „O femeie nu se supără pe un bărbat pentru ce îi face, ci pe toate ocaziile ratate în care putea să îi facă ceva și nu i-a făcut!”

×
Subiecte în articol: Sorin Bivolaru