x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sute de fani din București participa la cea de-a VI-a ediție a East European Comic Con

Sute de fani din București participa la cea de-a VI-a ediție a East European Comic Con

18 Mai 2018   •   18:02
Sute de fani din București participa la cea de-a VI-a ediție a East European Comic Con

Sute de bucureşteni, în marea lor majoritate tineri, au aşteptat nerăbdători, vineri, deschiderea celei de-a VI-a ediţii a East European Comic Con, eveniment care va fi deschis publicului până duminică, în pavilioanele B1 şi C1 de la Romexpo. 

"East European Comic Con este un eveniment la care orice persoană care este cât de puţin pasionată de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate, board games sau orice ţine de pop culture sigur o să găsească ceva interesant de făcut. Atracţia principală a East European Comic Con şi anul acesta sunt cei şase actori invitaţi: Gethin Anthony şi Staz Nair din 'Game of Thrones', un actor principal din serialul cu vampiri 'The Original's', foarte apreciat de publicul de la noi, Daniel Gillies, mai avem şi un actor din 'Supernatural', Jim Beaver, Andrew Scott, din serialul britanic 'Sherlock', şi nu în ultimul rând Chris Rankin, actor din 'Harry Potter'", a declarat Andra Vasile, PR-ul evenimentului. 

Printre atracţiile principale ale evenimentului se numără Tronul de fier din serialul HBO "Game of Thrones", folosit în primul sezon al peliculei, dar şi singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica "Game of Thrones", care are aproximativ 40 de metri pătraţi, potrivit organizatorilor. 

Un spaţiu întins în pavilionul B1 al EECC este dedicat jocurilor video. Pasionaţii de jocuri vor găsi la standuri "cele mai în vogă jocuri şi aparatură de ultimă generaţie", toate putând fi folosite la liber de vizitatori. 

"Standurile vor organiza şi nişte competiţii la care trebuie să se înscrie doritorii, fără vreun cost adiţional, iar câştigătorii vor putea pleca acasă cu premii în bani", a precizat Andra Vasile. 

Standurile din cadrul East European Comic Con sunt împărţite în funcţie de interesele publicului: modă, obiecte necesare în recuzita artiştilor, reviste de benzi desenate, obiecte promoţionale pentru seriale sau filme cult sau obiecte din respectivele seriale îndrăgite, tricouri, cărţi. 

Momentele-vedetă ale East European Comic Con vor fi întâlnirile cu artiştii şi sesiunile de autografe. 

Pe Aleea Artiştilor de la East European Comic Con vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizată ulterior, "V for Vendetta"), Guillermo Ortego ("Astonishing X-Men", "Moon Knight", "X-Factor", "Batman Eternal" şi "Superman Unchained") şi Maya & Yehuda Devir (cunoscuţi pentru ilustraţiile ingenioase ale vieţii lor de zi cu zi). 

Abonamentele, cu preţul de 120 de lei, valabile toate cele trei zile, pot fi achiziţionate online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din reţeaua Eventim. Biletele vor fi disponibile şi la intrarea în spaţiul de eveniment, în limita stocului disponibil. Acestea pot fi achiziţionate la preţul de 40 de lei pentru ziua de vineri, 65 de lei pentru sâmbătă şi 50 de lei pentru duminică. 

În schimbul biletului, fiecare persoană va primi o brăţară, iar ruperea sau pierderea ei va conduce la pierderea accesului. 

Vineri, programul este până la ora 21,00, sâmbătă - între orele 10,00-20,00, iar duminică - între orele 10,00-19,00. AGERPRES

×