x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Taximetrist lovit cu un pum în cap și abandonat în stare de inconștiență pe o stradă din Sibiu

Taximetrist lovit cu un pum în cap și abandonat în stare de inconștiență pe o stradă din Sibiu

08 Mai 2021   •   11:12
Taximetrist lovit cu un pum în cap și abandonat în stare de inconștiență pe o stradă din Sibiu

Un taximetrist din Sibiu a fost lovit cu un pumn în cap și abandonat în stare de înconștiență pe o stradă din Sibiu. Agresorul a comandat livrarea unor produse cu taxiul, pe care le-a luat fără să le plătească, și l-a lovit pe șofer cu pumnul în zona capului.

Potrivit IPJ Sibiu, tânărul de 26 ani este bănuit că în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 0.30, după ce a efectuat o comandă telefonică pentru livrarea unor produse pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate.

Conform polițiștilor, pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința.

Victima, un sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 5.30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol.

Polițiștii l-au identificat și prins vineri seara pe autor, acesta fiind reținut 24 de ore. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taximetrist lovit