x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Timișoara relaxează restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Timișoara relaxează restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19

24 Apr 2021   •   17:08
Timișoara relaxează restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Unele restricții impuse din cauza pandemiei de COVID-19 se vor relaxa în Timișoara datorită scăderii ratei de infectare sub 3 la mia de locuitori, anunță Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş.

"Principalele modificări aduse de încadrarea municipiului Timişoara, operatorii economici îşi vor putea desfăşura activitatea până la orele 21.00 pe toată durata săptămânii; circulaţia persoanelor va fi permisă până la orele 22.00 fără restricţii, pe toată durata săptămânii; este permisă activitatea operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în domeniul sălilor de sport şi/sau fitness, cu obligaţia de a respecta normele de prevenire stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului şi Sportului şi al ministrului Sănătăţii.

Este o dovadă în plus că doar împreună reuşim să depăşim această perioadă dificilă. Recomand cetăţenilor şi operatorilor economici continuarea atitudinii responsabile pentru prevenirea răspândirii COVID. În acest moment, în mai multe centre de vaccinare sunt locuri disponibile cu termen de aşteptare mic sau deloc. Avem în derulare în acest weekend şi Maratonul Vaccinării, unde vă puteţi vaccina şi fără programare", a spus prefectul Zoltan Nemeth.

Se redeschid, în interior, restaurantele, cafenelele, jocurile de noroc, cinematografele, teatrele, sălile de concerte, la maximum 30% din capacitatea maximă.
 

×
Subiecte în articol: timisoara restricţii COVID