x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic bară la bară pe Valea Prahovei. Poliția recomandă rute alternative

Trafic bară la bară pe Valea Prahovei. Poliția recomandă rute alternative

29 Aug 2021   •   14:28
Trafic bară la bară pe Valea Prahovei. Poliția recomandă rute alternative

Pe Valea Prahovei se circulă din în coloană, duminică. În Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 14.00, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești-București, astfel:

- Comarnic: pe sensul către Brașov, coloană între km. 104+500 de metri – 106, iar pe sensul către București, coloană între km. 112 – 108

- Aglomerație este înregistrată pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului, fiind formate coloane de autoturisme pe ambele sensuri.

„Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare”, transmite sursa citată.

Astfel, pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule”, adaugă Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

×