x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic intens pe Autostrada Soarelui, sensul către București

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, sensul către București

11 Apr 2021   •   16:31
Trafic intens pe Autostrada Soarelui, sensul către București

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui, în special în zona tronsoanelor unde se fac lucrări de reparații. S-au format coloane în mișcare de aproximativ 2 kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt intense, în special în zona tronsoanelor kilometrice unde se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, formându-se coloane în mișcare de aproximativ 2 kilometri.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile.

De asemenea, este închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Șoferii care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic autostrada soarelui