x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie de Crăciun. O tânără sportivă a murit după ce mașina sa a fost spulberată de tren

Tragedie de Crăciun. O tânără sportivă a murit după ce mașina sa a fost spulberată de tren

26 Dec 2020   •   11:30
Tragedie de Crăciun. O tânără sportivă a murit după ce mașina sa a fost spulberată de tren

Tragedie în ajun de Crăciun. O tânără de 21 de ani, din Arad, a murit după ce mașina sa de lux a fost spulberată de tren. Medicii au resuscitat-o timp de 45 de minute, dar nu a mai putut fi salvată, scrie realitatea.net

 

Tragedia s-a petrecut în orașul Ineu, la trecerea înspre localitatea Șicula, din județul Arad. Trecerea de cale ferată era fără bariere, iar tânara, când a traversat, nu s-a asigurat. Moment în care mașina sa a fost lovită în plin de tren. Fata de 21 de ani a fost scoasă din autoturism în stop cardiorespirator, a fost resuscitată 45 de minute, dar nu a mai putut fi salvată. În accidentul rutier a fost grav rănită și o tânără de 22 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii.

Fata de 21 de ani din comuna Târnova, Alice Cociuba era o tânără frumoasă și extrem de talentată. Ea a fost o jucătoare de fotbal extrem de talentată și a evoluat de-a lungul timpului la mai multe echipe de prestigiu din Timișoara și Arad. 

Colegii săi de la Piros Security Lioness au rămas șocați la aflarea cumplitei vești: „Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani, în seara de 24 decembrie, în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. Pentru echipa noastră, Alice a evoluat timp de 3 sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS INEU fotbal Feminin și CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin, dar și pentru echipa Națională a României. Clubul transmite sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”.

×
Subiecte în articol: Alice Cociuba accident