x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Prahova. Un bărbat a fost înjunghiat în timpul unei altercații iscate de la o căpiță de fân

Tragedie în Prahova. Un bărbat a fost înjunghiat în timpul unei altercații iscate de la o căpiță de fân

02 Aug 2020   •   16:54
Tragedie în Prahova. Un bărbat a fost înjunghiat în timpul unei altercații iscate de la o căpiță de fân

Ca urmare a unui altercații iscate de la o căpiță de fân, un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața. Acesta a fost înjunghiat de două persoane. Agresorii au fost reținuți de poliție. 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova transmite că, în urma unui apel la 112, mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi s-au deplasat în localitatea Boldeşti Scăeni, unde au găsit trupul neînsufleţit al uni bărbat de 47 de ani, care prezenta multiple leziuni.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o căpiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului, acesta decedând".

La faţa locului a ajuns un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, poliţişti de la IJP Prahova şi un medic legist. S-a stabilit că persoana decedată este victima unui omor.

Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentanți instanței cu propunere de arestare preventivă. 

 

×
Subiecte în articol: omor prahova