x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Suceava. O dubă a fost spulberată de tren, vineri dimineață. O persoană a murit pe loc în impactul devastator

Tragedie în Suceava. O dubă a fost spulberată de tren, vineri dimineață. O persoană a murit pe loc în impactul devastator

10 Ian 2020   •   09:38
Tragedie în Suceava. O dubă a fost spulberată de tren, vineri dimineață. O persoană a murit pe loc în impactul devastator
Sursa foto: ISU Suceava

Tragedie în Suceava. O dubă a fost lovită puternic de un tren, vineri dimineață. În urma impactului, unul dintre pasagerii autovehiculului a murit pe loc, potrivit Antena 3.

Vineri dimineața, în jurul orei 8, o autoutilitară a fost lovită de trenul InterRegio Iași – Timișoara, la o trecere de nivel cu calea ferată, pe raza comunei Scheia.

În autovehicul se aflu două persoane. Una dintre ele a fost proiectată în afara mașinii. Din nefericire, este decedată. A doua persoană este încarcerată și pompierii lucrează pentru extragerea ei.

La fața locului intervin pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe secția de cale ferată 513, în apropierea stației CF Suceava Vest.

Trenul implicat în accident circula pe relația Iași - Timișoara.

 
×