x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Vrancea. Bunicul a fost înjunghiat de nepot

Tragedie în Vrancea. Bunicul a fost înjunghiat de nepot

10 Mai 2021   •   10:03
Tragedie în Vrancea. Bunicul a fost înjunghiat de nepot

Un bărbat de 34 de ani din comuna Nereju, Vrancea, și-a înjunghiat bunicul de 87 de ani. Cei doi s-au luat la ceartă, duminică seara, în jurul orei 20.00.

Polițiștii Secției 3 Poliție rurală s-au deplasat la fața locului pentru primele cercetări. În urma analizării stuației de fapt, a ajuns la locul ncidentului și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări au stabilit că între un bărbat de 34 de ani din comuna Nereju şi un bărbat de 87 de ani, din aceeaşi localitate, a izbucnit un conflict spontan în timpul căruia bărbatul de 34 de ani l-ar fi înţepat pe celălalt cu un obiect tăietor înţepător. Ulterior, în urma analizării situaţiei de fapt, la faţa locului s-au deplasat  un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", transmte IPJ Vrancea.

Tânărul este acuzat de omor.  

×
Subiecte în articol: omor