x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Bistrița. Un copil de trei ani și bunicul lui au decedat după ce au căzut în scara blocului

Tragedie la Bistrița. Un copil de trei ani și bunicul lui au decedat după ce au căzut în scara blocului

07 Dec 2019   •   10:34
Tragedie la Bistrița. Un copil de trei ani și bunicul lui au decedat după ce au căzut în scara blocului

Un copil de trei ani din Bistrița a căzut, în seara zilei de vineri, în scara blocului de la etajul al doilea, împreună cu bunicul lui. După ce a fost transportat în stare gravă la spital, a murit în această dimineață.

"Copilul de trei ani, care aseară a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în şoc traumatic în urma căderii de la înălţime, a decedat, din păcate, în această dimineaţă (sâmbătă dimineaţa n.r.). Leziunile neurologice suferite au fost foarte grave, medicii declarând decesul în jurul orei 7,00", precizează cei de la SJU Bistriţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, bărbatul de 62 ani şi nepotul său de trei ani ar fi căzut pe casa scării, de la etajul a doilea al blocului în care locuiau.
Echipele medicale ajunse la faţa locului au găsit cele două victime inconştiente.

Copilul de trei ani a răspuns, într-o primă fază, manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU - SMURD Bistriţa, unde, ulterior, a murit.

În schimb, decesul bărbatului de 62 ani a fost pronunţat la locul accidentului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident