x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Sibiu. O tânără de 19 ani a murit din cauza infecției cu COVID-19

Tragedie la Sibiu. O tânără de 19 ani a murit din cauza infecției cu COVID-19

29 Noi 2020   •   14:31
Tragedie la Sibiu. O tânără de 19 ani a murit din cauza infecției cu COVID-19

O tânără de 19 ani a murit la Spitalul din Mediaș. Aceasta era infectată cu virusul SARS-CoV-2 și avea comorbidități.

„Conform datelor oferite de Spitalul Municipal Mediaș, pacienta în vârstă de 19 ani a fost internată în data de 25 noiembrie în stare generală alterată, cu insuficiență respiratorie acută, formă severă și pneumonie acută virală SARS-CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%. Pacienta a primit tratament corespunzător specific conform protocolului în vigoare, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă, ulterior, pacienta a fost intubată urmând să fie transportata în secția de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil. De asemenea pacienta avea comorbidități grave”, a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării, 13.982 de persoane, dintre care 13.468 de adulți și 514 copii.

Până duminică au fost vindecate 7.442 de persoane, iar 403 persoane au decedat, dintre care 12 în ultimele 24 de ore.

Duminică dimineața, erau spitalizate un număr de 392 de persoane, dintre care, la Terapie Intensivă erau 33 de adulți și un copil.

Mediafax

×
Subiecte în articol: COVID deces