x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie pe DN1. Doi oameni dintr-un microbuz au murit

Tragedie pe DN1. Doi oameni dintr-un microbuz au murit

07 Mar 2020   •   08:40
Tragedie pe DN1. Doi oameni dintr-un microbuz au murit
Sursa foto: Ora de Sibiu

Doi bărbați și-au pierdut viața, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier produs pe DN1 în apropierea localității Bradu din județul Sibiu, după ce un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit frontal, anunță ISU Sibiu.

Accidentul s-a produs după ce un camion de lemne și o autoutilitară s-au ciocnit frontal, anunță reprezentanții Poliției Județene Sibiu, care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce condiții s-a produs incidentul.

„S-au descarcerat două persoane din microbuzul de marfă care erau decedate, doi bărbați de aproximativ 44 și 75 de ani din Simeria. Șoferului TIR-ului, un bărbat de 56 de ani din Covasna, i s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat transport la spital”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

„Din păcate, din microbuz, atât șoferul (73 de ani) cât și pasagerul (44 de ani), ambii din Simeria, au decedat la fata locului. Traficul este in continuare complet blocat. Polițiștii rutieri continua cercetările pt a stabili conditiile in care s-a produs accidentul”, spune Poliţia.

Traficul în zonă este complet blocat, pe ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: accident