x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei bărbați arestați, după ce au furat componente de infrastructură feroviară în valoare de 260.000 de lei

Trei bărbați arestați, după ce au furat componente de infrastructură feroviară în valoare de 260.000 de lei

27 Iun 2020   •   14:30
Trei bărbați arestați, după ce au furat componente de infrastructură feroviară în valoare de 260.000 de lei

Trei bărbați suspectați că au furat componente de infrastructură feroviară prin care creat un prejudiciu de 260.000 de lei au fost arestați, transmite, sâmbătă, Poliția Galați.

 

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au efectuat trei percheziții domiciliare și au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetări au reieșit indicii că, în perioada aprilie - mai, ei ar fi sustras mai multe radiatoare din cupru, de la locomotivele garate în zona Port Bazinul Nou, creând un prejudiciu de aproximativ 260.000 de lei.

„Cei trei bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă, în data de 26 iunie, magistrații dispunând această măsură, pentru o perioadă de 30 de zile”, potrivit sursei citate.

În cadrul unui alt dosar penal având că obiect furturi de componente de la structura feroviară din Gara Condrea (prejudiciu aproximativ 40.000 de lei), fapte sesizate de Regionala C.F. Galați, în 5 iunie, polițiștii S.R.P.T. au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Tecuci și una la sediul unei societăți comerciale din municipiul Bârlad.

„Cu această ocazie au fost găsite o parte din bunurile sustrase și obiecte folosite la comiterea faptei, fiind totodată identificați prezumtivii autori, trei bărbați, cu vârste de 42, 44 și 51 de ani, toți din municipiul Tecuci”, precizează Poliția Galați.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

 

 

×
Subiecte în articol: barbati arestaţi