x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei noi focare de Covid, dintre care unul la Spitalul Câmpina, identificate în Prahova

Trei noi focare de Covid, dintre care unul la Spitalul Câmpina, identificate în Prahova

25 Oct 2020   •   16:30
Trei noi focare de Covid, dintre care unul la Spitalul Câmpina, identificate în Prahova

Trei noi focare de Covid au fost identificate în ultimele zile în județul Prahova. Două dintre acestea sunt la firme din Ariceștii Rahtivani și Ploiești, iar unul la Spitalul Municipal Câmpina, unitate desemnată spital-suport Covid.

 

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, la firma din Ariceștii Rahtivani au fost confirmați 17 angajați dintre cei 25 testați. Programul de lucru al angajaților a fost reconfigurat, s-a făcut dezinfecția spațiilor, persoanele confirmate au fost izolate, iar conmtacții direcți au fost carantinați, a mai transmis Prefectura.

La firma din Ploiești, au fost confirmați 31 de angajați dintre cei 212 testați. „Angajații au fost testați în vederea efectuării unui training în afara țării pentru un proiect nou. Toți cei depistați pozitiv sunt izolați și sunt asimptomatici în prezent, iar contacții direcți ai acestora au fost carantinați. Activitatea a fost reorganizată astfel încât să nu afecteze procesul de producție și spațiile au fost igienizate”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, la Spitalul Municipal Câmpina, cinci cadre medicale de la Secția Obstetrică-Ginecologie au fost confirmate cu noul coronavirus. Personalul a fost izolat, s-a făcut dezinfecția spațiilor, iar graficul de lucru a fost refăcut, astfel încât activitatea se desfășoară în condiții normale.

Potrivit Prefecturii Prahova, în județ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 164 de noi cazuri de Covid și 6 decese.

Incidența cumulată a cazurilor active, din ultimele 14 zile, din județ, raportată la 1000 de locuitori, este de 1,99.

Mediafax

×
Subiecte în articol: focar COVID campina