x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei parcări supraterane vor fi construite în Sectorul 5

Trei parcări supraterane vor fi construite în Sectorul 5

16 Iun 2021   •   10:33
Trei parcări supraterane vor fi construite în Sectorul 5
Sursa foto: Lucian Alecu

Trei parcări supraterane vor fi construite în Sectorul 5 din București. În total, acestea vor avea peste 700 de locuri de parcare și vor fi dotate cu terenuri de sport și spații verzi.

Primăria Sectorului 5 a anunțat locurile în care vor fi construite parcările și câte etaje vor avea.

„Cele trei parcări supraterane vor fi amenajate după cum urmează: Șoseaua Alexandriei nr. 22-24 (P+3E), Calea Rahovei nr. 327 (P+2E) și Strada Bârcă nr. 2 (P+2E). Toate vor avea terenuri de sport și spații verzi la ultimul etaj”, a anunțat primarul Cristian Popescu Piedone.

Contractul pentru realizarea celor trei parcări a fost scos la licitație, iar ofertele sunt așteptate până pe 15 iulie.

„Primăria Sectorului 5 a scos la licitație un contract în valoare de 92 de milioane de lei pentru construirea acestor parcări supraterane. Cea de pe Șoseaua Alexandriei nr. 22-24 va avea aproape 500 de locuri de parcare. Valoarea estimată este de 53 de milioane de lei. Parcarea de pe Calea Rahovei va avea 142 de locuri, iar cea de-a treia, pe Strada Bârcă va avea 120 de locuri. Valoarea acestora din urmă este de 40 de milioane de lei”, a precizat Popescu Piedone.

Cele trei parcări trebuie să fie finalizate în cel mult opt luni. Parcarea de pe Șoseaua Alexandriei va avea și o piață volantă de peste 700 de metri pătrați.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: parcari sector 5