x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei polițiști din Sibiu infectați cu noul coronavirus

Trei polițiști din Sibiu infectați cu noul coronavirus

12 Aug 2020   •   15:25
Trei polițiști din Sibiu infectați cu noul coronavirus

Trei polițiști din Sibiu au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus, iar 18 colegi ai lor au fost plasați în carantină, potrivit anunțului de miercuri al Prefecturii Sibiu.

”La nivelul I.P.J. Sibiu, trei polițiști sunt diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2. Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajați ai instituției au fost plasați în carantină la domiciliu. Precizăm faptul că, pentru fiecare situație în parte, s-a procedat de urgență la igienizarea și dezinfectarea spațiului de lucru/sediului, precum și a autospecialelor din dotare”, a transmis marți Prefectura Sibiu.

Un politist de la Economic a fost confirmat luni cu coronavirus, iar în urma testărilor au fost descoperite alte 2 cazuri.

La începutul lunii august alți 3 polițiști din cadrul Biroul Poliției Transporturi din Sibiu – punctul de la Aeroportul Sibiu și cel de la Gara Sibiu, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus iar 8 persoane cu care au intrat în contact direct au fost plasate în carantină.

 

 

×
Subiecte în articol: politisti sibiu coronavirus