x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tupeu de BMW-ist: Scuză halucinantă găsită de un brașovean prins de radar cu 123 km/h în localitate

Tupeu de BMW-ist: Scuză halucinantă găsită de un brașovean prins de radar cu 123 km/h în localitate

22 Sep 2021   •   14:12
Tupeu de BMW-ist: Scuză halucinantă găsită de un brașovean prins de radar cu 123 km/h în localitate
Sursa foto: Europol

Un şofer cu BMW din Braşov a fost prins de radar cu 123 de km/h în localitate în noaptea de duminică spre luni, astfel că acesta a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră. Brașoveanul a găsit o scuză halucinantă pentru depășirea vitezei: „Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc”.

Poliţiştii i-au reţinut șoferului permisul de conducere pentru 90 de zile pentru depăşirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 km/h şi l-au amendat cu 1.050 de lei

 

"Nu mă grăbeam! Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc."

Aceasta este pledoaria în fața colegilor nostri a unui șofer de BMW din Brașov care a fost surprins de radar cu 123 km/h în localitate, cu mai bine de 50 km în plus față de limita legală.

Acum, acesta va trebui să-și cumpere bicicletă și să aștepte 90 de zile până se va usca bine de tot cerneala pe procesul-verbal de contravenție, permisul acestuia de conducere fiind suspendat ca urmare a impactului puternic dintre aerul montan rarefiat și vopseaua de pe BMW.

Conform datelor statistice, 932 de oameni au murit, iar alți 2.004 au fost răniți în accidente rutiere, în primele 7 luni ale acestui an. Principalele 3 cauze fiind : viteza, traversarea neregulamentară și pietonii pe partea carosabilă. Astfel că nu le putem sugera celor aflați la volan decât sa conducă prudent, pentru că viața are prioritate!”

 

×
Subiecte în articol: radar amenda viteza