x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ucis în incendiul care i-a cuprins casa

Ucis în incendiul care i-a cuprins casa

07 Noi 2020   •   09:20
Ucis în incendiul care i-a cuprins casa

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort de pompierii care au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din localitatea Drăgoești, județul Ialomița.

Potrivit ISU Ialomița, pompierii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din comuna Drăgoești.

La intervenție au participat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni, dar și reprezentanți ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă.

Peste patru ore au acționat pompierii pentru stingerea flăcărilor, care au afectat în totalitate locuința, compusă din două dormitoare, o bucătărie și un hol.

Pompierii au găsit în casă o victimă carbonizată, bărbat în vârstă de aproximativ 46 de ani.

Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, care a produs un scurtcircuit electric, au anunțat reprezentanții ISU Ialomița.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu