x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un şofer băut, în Teleorman

Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un şofer băut, în Teleorman

04 Ian 2020   •   20:34
Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un şofer băut, în Teleorman

Un biciclist, care nu era echipat cu elemente reflectorizante, a murit sâmbătă seară într-un accident produs în localitatea Olteanca, fiind acroşat de un şofer care băuse, informează IPJ Teleorman.


"Din primele date, poliţiştii au stabilit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în judeţul Olt, conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza localităţii Olteanca, a acroşat un biciclist, un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna Lunca, judeţul Teleorman, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. Biciclistul nu era echipat cu elemente reflectorizante şi bicicleta nu era prevăzută cu elementele necesare circulaţiei pe drumurile publice. În urma impactului biciclistul a decedat", precizează sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Biroului Rutier Turnu Măgurele au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: biciclist mort accident teleorman