x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un elicopter american a aterizat pe bulevardul Aviatorilor. A rupt mai mulți stâlpi de iluminat

Un elicopter american a aterizat pe bulevardul Aviatorilor. A rupt mai mulți stâlpi de iluminat

15 Iul 2021   •   10:39
Un elicopter american a aterizat pe bulevardul Aviatorilor. A rupt mai mulți stâlpi de iluminat
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE:

Ambasada Statelor Unite ale Americii a avut o primă reacție după ce elicopterul militar a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Reprezentanții Ambasadei au transmis că urmăresc îndeaproape evoluția acestui caz.

„Ambasada SUA este conștientă de incident și urmărim îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, au transmis cei de la Ambasada SUA.

Un elicopter care participa la un exercițiu militar a aterizat de urgență joi în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Mai mulți stâlpi din zonă au fost afectați.

Elicopterul care aparținea armatei americane zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de șase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia care va avea loc în 21 iulie, în Piața Arcului de Triumf, cu ocazia încheierii misiunii armatei române în teatrele de operații din Afganistan.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un elicopter american a fost la un pas de a produce o tragedie în București. Pilotul a pierdut controlul elicopterului și a rupt mai mulți stâlpi de pe bulevardul Aviatorilor, informează Antena 3.

Elicopterul militar ce aparţine Statelor Unite ale Americii ar fi suferit o defecţiune tehnică şi chiar a lovit doi stâlpi în zona Charles de Gaulle. Cei doi stâlpi au fost retezaţi şi au ajuns pe şosea, blocând astfel traficul. Elicopterul este un aparat Black Hawk și participa la antrenamentul pentru Ziua Aviației Române.

Pilotul elicopterului a găsit zona perfectă pentru a ateriza fără a provoca alte pagube, astfel că a efectuat o aterizare de urgenţă în sensul giratoriu de la Aviatorilor.

În zona respectivă, traficul este foarte intens, iar elicopterul a fost la un pas să se prăbușească peste mașini.

 

×
Subiecte în articol: Black Hawks